Marktkramen kopen? Marktkraamkopen.nl heeft een uitgebreid assortiment en kent vele varianten!


Marktkramen

Marktkraamkopen.nl verkoopt nieuwe marktkramen die ideaal zijn voor evenementen en andere gelegenheden. De marktkramen zijn demontabel en makkelijk te vervoeren in de tas die ook te verkrijgen is bij Marktkraam Kopen. De marktkramen zijn in diverse kleuren te verkrijgen waaronder wit, zwart, groen, blauw, rood, groen-wit, rood-wit, geel-wit en blauw-wit.

De marktkramen zijn volledig demontabel en zijn binnen 5 minuten opgebouwd. Daarbij nemen de marktkramen erg weinig ruimte in beslag mocht u ze willen opbergen. Met de bij ons verkrijgbare tas is die makkelijk te vervoeren en op te slaan op de plek die u wilt. De marktkraam wordt geleverd inclusief daken (PVC) en zijkanten (PVC). Bij Marktkraam Kopen krijgt u ook het blad erbij wat in 3 losse delen geleverd zal worden. Het blad is van multiplex met een anti-slip laag.

mkopbergtas

Display Artikelen

Marktkraam Kopen heeft naast verschillende marktkramen ook verschillende display artikelen. Zo heeft Marktkraamkopen.nl displays voor in winkels, deze trapdisplays hebben 3 trappen waarmee u ideaal producten op kan tentoonstellen. De trapdisplays worden veel door verschillende winkels en overige verkopers gebruikt. Marktkraamkopen.nl heeft ook een nieuw product in het assortiment, het ultra zware kwaliteit kledingrek is op dit moment in de aanbieding en is te gebruiken als garderoberek / kledingrek. Het kledingrek is uitgerust met 4 zwenkwielen en is 170 cm breed en 168 cm hoog.